Badrumsrenovering

Dags för en renovering av det gamla 80-talsinspirerade badrummet? Göteborg har ett gediget utbud av etablerade badrumsfirmor. Frågan är såklart vilken som passar er bäst.

Att komma ihåg innan ni börjar på allvar med er renovering: tänk noga igenom och diskutera just ert hems behov. Är ni kanske flera som kommer att behöva samsas om ytan? Fundera kring hur vad som är viktigast för er i vardagen – vad behöver ni främst i ert badrum och vad kan ni tänka er att göra avkall på? En rymlig duschlösning kanske står högre upp på listan än vad en bastu gör, som på sin höjd används ett par gånger i månaden. Allt beror såklart både på vad budget och kvadratutrymme har för möjligheter och begränsningar. Gör också ordenlig kontroll av företaget du skall ta in för att utföra badrumsrenoveringen, kontroller ekonomi och gärna fråga efter referenser så du käbber dig i trygg i ditt val. Tänk på att det finns många företag som sysslar med badrumsrenovering i Göteborg så känn ingen brådska att välja första bästa.

Ett säkert kort för er som funderar på att en dag sälja er bostad och skaffa något större, är att just renovera ert/era badrum. Detta är definitivt något som en köpare tittar extra noga på när denna går på visning. Är badrummen fräscha och nyrenoverade kan många tänka sig att gå upp i pris, just för att detta är en stor insats att ta tag i själv, det vet ju ni.